Hot

MmAir ULTRA – stødabsorberende, trykudlignende, duo antiskrid og quick-dry med ventilation

Det ultimative Sadelunderlag med memoryskum i sadellejet, som sørger for konstant trykfordeling og stødabsorbtion. Oversiden af memoryskum delen er endvidere forsynet med et kraftigt silikone tryk, som fastholder sadlen på sin position.Undersiden er foret med en struktureret anti-skrid mikromesh, som sørger for at underlaget bliver liggende på sin position, samt fordeler og transporterer fugtigheden væk fra hestens ryg, så denne til enhver tid holdes tør.

DKK 759,00

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Det ultimative Sadelunderlag med memoryskum i sadellejet, som sørger for konstant trykfordeling og stødabsorbtion. Oversiden af memoryskum delen er endvidere forsynet med et kraftigt silikone tryk, som fastholder sadlen på sin position.Undersiden er foret med en struktureret anti-skrid mikromesh, som sørger for at underlaget bliver liggende på sin position, samt fordeler og transporterer fugtigheden væk fra hestens ryg, så denne til enhver tid holdes tør. Underlaget er anatomisk korrket udformet med en hævet tilbage trukket overkant, som giver maksimal mahn frihed. Fleksible gjordstropper med velcro og korte stropper til fastgørelse i sadlens D-ringe.

I toppen af underlaget er indsat et fintmasket materiale, som sørger for ventilation og frisk luft ned under underlaget. Et diskret logo i sølv er placeret på toppen.
Fås i sort i dressur eller spring “16” og “17”og sadelskåret (Island)

Størrelse

,

Sadelunderlag, type

Dressur, Island/Sadelform, Spring