Ridebuks “Equestrian Star” m . power grip , rød

Ridebuks “Equestrian Star” med Power-Grip af silikone i “Stars & Stripes” samt elastisk lycra kile ved fod.

Supersmart og velsidende ridebuks i et stærkt, mikrovævet, 4-vejs stretch  materiale (polyester-viscose-spandex). Har formskåret lining og højere talje bagtil , hviket bevirker, at buksen sidder tæt og perfekt. Har et elegant logo-våbenskjold diskret broderet i platin bagpå, lige under linningen.

DKK 799,00

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

“State of The art”  Ridebuks “Equestrian Star” med Power-Grip af silikone i “Stars & Stripes” samt elastisk lycra kile ved fod. Farve: rød.

Supersmart og velsidende ridebuks i et stærkt, mikrovævet, 4-vejs stretch  materiale (polyester-viscose-spandex). Har formskåret lining og højere talje bagtil , hviket bevirker, at buksen sidder tæt og perfekt. Har et elegant logo-våbenskjold diskret broderet i platin bagpå, lige under linningen. Har endvidere power-grip af Hd (High density) silikone grip i sædet i form af stjerner og striper på inderlår og knæ. Buksebenene er afsluttet med minimal-sømme samt en elastik lycra-sok/kile, så bukserne tillpassar sig benets omfang. En smart og elegant buks med de nyeste finesser.
Vask på vrangen ved 30′ – brug ikke tørretumbler.