69%

Ridebuks “Equestrian Star” m . power grip , sort

Ny “State of The art”  Ridebuks “Equestrian Star” med Power-Grip af silikone i “Stars & Stripes” samt elastisk lycra kile ved fod.

Supersmart og velsidende ridebuks i et stærkt, mikrovævet, 4-vejs stretch  materiale (bomuld-polyester-spandex). Har formskåret lining som er lidt højere bagtil , hviket bevirker, at buksen sidder tæt og perfekt. Har et elegant logo-våbenskjold diskret broderet i guld bagpå, lige under linningen.

DKK 250,00DKK 400,00

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Ny “State of The art”  Ridebuks “Equestrian Star” med Power-Grip af silikone i “Stars & Stripes” samt elastisk lycra kile ved fod. Farve: Sort.

Supersmart og velsidende ridebuks i et stærkt, mikrovævet, 4-vejs stretch  materiale (bomuld-polyester-spandex). Har formskåret lining som er lidt højere bagtil , hviket bevirker, at buksen sidder tæt og perfekt. Har et elegant logo-våbenskjold diskret broderet i guld bagpå, lige under linningen. Har endvidere power-grip af Hd (High density) silikone grip i sædet i form af stjerner og striper på inderlår og knæ. Buksebenene er afsluttet med minimal-sømme samt en elastik lycra-kile, så bukserne tillpassar sig benets omfang. En smart og elegant buks med de nyeste finesser.
Vask ved 30′ – hænges op til tørring