Handelsbetingelser

Handelsbetingelser KC Rideudstyr

Betaling KC Rideudstyr modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobile Pay. Når betaling er gennemført vil der gå op til 2 dage før du får varen.

Hvis ikke varen er på lager kan der gå op til maks 5 hverdage for varen. er hos dig.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

KC Rideudstyr bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering KC Rideudstyr leverer på alle dage, med ordre indgået inden kl. 14.00

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

KC Rideudstyr vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

KC Rideudstyr Duedalen 77 5492 Vissenbjerg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på karoline.clausen@hotmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Beskriv varens stand, når du sender den retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

KC Rideudstyr