Handelsbetingelser

1. Betaling

KC Rideudstyr modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobile Pay. KC Rideudstyr bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Alle beløb er i DKK (Danske kroner) og er inkl. moms.

 

2. Bestilling

På kc-rideudstyr.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os via mail: info@kc-rideudstyr.dk eller gennem vores kontaktformular.

Når du har bestilt dine varer, sender vi altid en ordrebekræftelse pr. mail.

Det er muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet.

Fejlbestilling

Ved fejlbestilling rettes henvendelse pr. mail: info@kc-rideudstyr.dk eller gennem vores kontaktformular.

 

3. Returnering

Returneringsomkostninger står køber selv for. Ved returnering rettes henvendelse pr. mail: info@kc-rideudstyr.dk eller ved udfyldning af kontaktformularen.

Returnering sendes til:

KC Rideudstyr

Kildebjergvænget 11

5492 Vissenbjerg

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og afhenter ikke returvarer sendt til pakkeshops eller lign.

Ombytning 

Ønsker du at ombytte til en anden vare, bedes du sende varen retur, senest 14 dage efter modtagelse. Vi tilbagebetaler beløbet, for det du sender retur, ved modtagelse. Og du skal blot herefter lave en ny bestilling.

 

4. Fortrydelsesret

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter du har modtaget ordren. Fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Ved fortrydelse skal der rettes henvendelse pr. mail: info@kc-rideudstyr.dk eller ved udfyldning af kontaktformularen.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Dvs. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

KC Rideudstyr vil dække reklamationsretten i det omfang, at der ikke er fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering vedrørende fortrydelse eller reklamationer sendes varen til:

KC Rideudstyr

Kildebjergvænget 11

5492 Vissenbjerg

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

5. Persondataloven

Vi indsamler personoplysninger i forbindelse med afgivelsen af en ordrer. Vi indsamler navn, adresse, e-mail og telefon. Disse data bliver udelukkende brugt til ordrer-behandling. Alle personlige oplysninger gemmes i op til 5 år. Hvis du ønsker at de oplysninger vi har om dig skal slettes, skal du rette henvendelse pr. mail: info@kc-rideudstyr.dk eller via vores kontaktformular. Så vil de blive slettet øjeblikkeligt.

KC Rideudstyr tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, prisændringer, leveranceændringer fra vores leverandører og forsinkelser, vi ikke kan kontrollere.